B R I C S

Interesse om meer gestructureerd te werken of om beter om productiever met jouw personeel om te gaan? Wil je een bredere visie krijgen op het type klant dat op jou beroep doet of wil je adequate antwoorden kunnen bieden op de economische en financiële veranderingen binnen uw bedrijf?

Het BRICS peterschapsproject van de Confederatie Bouw optimaliseert door kennis- en ervaringsuitwisseling de bedrijfsvoering in Vlaamse bouwkmo's. Met succes: het gemiddelde waarderingscijfer van de deelnemers ligt hoger dan 80 %. Waarom boekt BRICS zulk succes? Dat is niet het minst te danken aan de inzet en de inbreng van de meters en de peters in de projectgroepen. Meters en peter zijn kaderleden uit grotere bouwondernemingen of ervaren zaakvoerders. Ze hebben de expertise om de andere deelnemers vooruit te helpen als deze worstelen met knelpunten in de bedrijfsvoering.

Kruisbestuiving van ervaringen en expertise in bedrijfsvoering: daar gaat het om in het BRICS peterschapsproject. Dit leertraject van de Confederatie Bouw richt zich tot zaakvoerders en kaderleden van bouwkmo’s die in een select gezelschap hun managementvaardigheden en -kennis bijschaven. Dit peterschapsproject wordt ondersteund door de Vlaamse overheid.

Terug naar overzicht

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

oktober

z m d w d v z
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31